Als je een PDI (potentiële rij-instructeur) bent, of een stagiair zoals anderen het noemen, dan heb je geen andere keuze dan je aan te sluiten bij een franchise. Als je je rij-instructeursopleiding hebt afgerond, je laatste deel hebt gehaald en een volledig gekwalificeerde ADI (erkend rij-instructeur) bent, kun je kiezen of je zelfstandig wilt werken of als onderdeel van een franchise onder een bedrijfsnaam. Er zijn een aantal verschillende voordelen om dit te doen.

Ten eerste, als je ervoor kiest om een ​​auto van hen te leasen, wordt deze regelmatig bijgewerkt, omdat ze hun franchisenemers de best mogelijke uitrusting willen geven om les te geven. De auto’s van rijscholen worden meestal voor niet langer dan 5 jaar verhuurd en worden vervolgens geüpdatet, wat iets is dat gebeurt misschien niet als je voor jezelf werkt, omdat je het je niet kunt veroorloven. Het is niet alleen beter voor u om te rijinstructeur opleiding, maar ook voor de leerling, aangezien de auto zeer soepel rijdt met weinig kilometers en zeer betrouwbaar is.

Driving Instructor Training | Latics Driving Lessons Oldham

Franchising aan een bedrijf betekent dat u hun merk gebruikt dat zij in de loop van de tijd hebben opgebouwd. Dit betekent dat zij de reclame maken en zichzelf promoten binnen uw gebied om uw leerlingen te krijgen, waardoor de reclamelast van u wordt weggenomen. Hoewel sommige scholen je aanmoedigen om ook een beetje aan zelfpromotie te doen, zoals het uitgeven van folders en het plaatsen van posters in je lokale winkels, is dit erg klein in vergelijking met wat je zou moeten doen om onafhankelijk te worden.

Onafhankelijk worden betekent dat je de telefoontjes moet beantwoorden en met het publiek moet omgaan, terwijl wanneer je deel uitmaakt van een franchise, dit allemaal voor je wordt gedaan, wat betekent dat je geen overuren hoeft te maken als je stopt met lesgeven. De meeste mensen hebben geen zin in het gedoe van constant in gesprek zijn met de telefoon en het wordt nog moeilijker als je de hele dag lesgeeft. Dit is een groot voordeel van deel uitmaken van een franchise en is een van de belangrijkste redenen waarom mensen zich bij een franchise aansluiten.

De meesten denken dat wanneer je lid wordt van een franchise, je niet langer je eigen baas bent en dat het hen ervan weerhoudt om er lid van te worden. Werken onder een franchise, zoals eerder vermeld, betekent alleen dat u hun merk gebruikt, dat u nog steeds als zelfstandige werkt, uw eigen agenda organiseert en de leiding heeft over uw leerlingen, wat nog een enorm voordeel is van deelname aan een franchise!

Het kiezen van de juiste franchise voor u is belangrijk om er het meeste uit te halen en zoals aangetoond kan het kiezen van de juiste zeer voordelig zijn. Nadat je je rij-instructeursopleiding hebt afgerond en rij-instructeur bent geworden, moet je deelname aan een franchise niet helemaal uitsluiten totdat je hebt gekeken naar het aanbod.