Vi har inlägg om allt som har med livet att göra. Det kan exempelvis vara om mode eller smink, för att bara nämna ett par av alla dessa otroligt härliga ämnen som gör den här sidan så kul att få dela med sig av.
Med många intressen och ämnen, så blir det många posts och målet är att få dela med sig av alltdet som vi själva är intresserade av och samtidigt getips och rekommendationer om sådant vi tycker är intressant och som vi kan hjälpa andra medmänniskor med. Det finns exempelvis inlägg om hur du gör makeup på bästa sätt eller om någon träningsform som hjälper oss framåt i vardagen. Det kan vara en skönhetsbehandling eller så kan det vara om någon ny trend som vi bara måste dela med oss av.
Ett inlägg skulle kunna vara om olika behandlingar för att få hjälpa er som letar efter skönhetskliniker. Vi tycker det är så intressant och då gör vi som så att vi delar med oss av det. https://mariamelee.com är en liten del av vad vi kan dela med oss av inom skönhet.

Livsstil, skönhet och annat
Det här är dock bara ett av alla hundratals intressen vi har och vad vi har som mål med vår blogg är att vi ska kunna dela med oss av dem och skriva om sånt som vi tillsammans har ett intresse för. För ytterligare smakprov, så ska vi dela med oss av ett till ämne som vi tagit upp då och då, men som det kommer mer utav och det handlar nämligen om skönhet och fillers som vi är förtjusta i.